16 Activiteiten om Vet te Verbranden

Prev1 of 16Next
Use your ← → (arrow) keys to browse

Afvallen is een doel dat veel mensen voor ogen hebben. Dat is makkelijker gezegd dan gedaan. Het vet verbranden dat je lichaam heeft opgeslagen, vergt vastberadenheid en discipline. Naast een gezond eetpatroon en regelmatige beweging natuurlijk. Veel mensen denken dat een van de laatste twee al voldoende is, maar dat is zeker niet waar. Om vet te verbranden, moet je zweten, veel zweten. Aerobics en andere oefeningen waarvan je hartslag omhoog gaat, zijn goed. Krachttraining door gewichtheffen en oefeningen met elastieken werken ook. Met het opbouwen van spieren verbrand je meer calorieen dan vet. Om vet te verbranden, kan je niet slechts een deel van het lichaam trainen: je moet je hele lichaam trainen om te zorgen dat het vet verdwijnt. Dat kan als een hele opgave gezien worden, je weet niet meer waar je moet beginnen. Gelukkig hebben wij hieronder een lijst opgesteld met activiteiten die je kan doen om vet te verbranden.
*Vergeet niet om 15-20 min te stretchen voor het sporten*

Aerobics

Sports-zine.com

Sports-zine.com

1) Wandelen/Joggen/Hardlopen
Dit is waarschijnlijk een van de eenvoudigste activiteiten die je kan ondernemen om af te vallen. Wandelen of joggen helpt je om sterke botten op te bouwen, je spieren sterker te maken, een gezond gewicht te behouden en het is ook nog eens goed voor je hart.

Prev1 of 16Next
Use your ← → (arrow) keys to browse